Servitec Balkan d.o.o. je osnovan 2014 godine u Istočnom Sarajevu gdje je i danas sjedište.

U periodu od osnivanja do danas ostvarli smo kontakte sa brojnim poslovnim partnerima iz prvenstveno iz Španije sa kojima imamo veoma uspješnu saradnju. Osnovne djelatnosti kompanije su: Inženjerske usluge i sa njima povezano tehničko savjetovanje kao i računarsko programiranje.

Na svakoj od navedenih djelatnosti, Servitec Balkan d.o.o.se pokazuje kao kvalitetan i pouzdan partner brojnim inostranim kompanijama.

Naša misija je da prerastemo u međunarodnog partnera u oblasti pružanja inženjerskih usluga sa vrlo povoljnim odnosom cijene/kvaliteta.

Naš uspjeh se temelji na stalnom unapređenju kooperacije i komunikacije sa novim i postojećim klijentima.

Naša vizija je prepoznatljivost u sektoru inženjerskih usluga.

Nudimo širok spektar usluga za različite tipove kompanija, uz dobar odnos kvalitet /cijena, u sledećim oblastima:

- 2D i 3D crtanje i dizajn
- CAD podrška
- Planiranje
- Tehnička dokumentacija i njeno prevođenje
- Web bazirano 3D dizajniranje
- Upravljanje podacima
- Projektovanje električnih instalacija
- Prevođenje tehničkih dokumenata
- Programiranje

Udovoljiti zahtjevima klijenata kao i ispuniti njihova očekivanja, poboljšavati proizvode, usluge i poslovne procese, razvoj društva temeljiti na znanju, stručnosti i iskustvu zaposlenika,politika je kvaliteta kojom nastojimo održavati i poboljšavati tržišni položaj našeg društva. Pridajemo veliki značaj direktnoj komunikaciji našeg osoblja i klijenata.

TUVRheinland CERT

Posjedujuemo sertifikat ISO 9001:2015 za 3D Modeliranje, izrada tehničkih crteža (2D) i dokumentacije izdat od strane TÜV RHEINLAND

Naši klijenti